skoleFILM16

Vordingborg Skolefilmfestival 2016

Filmfabrikken og Vordingborg Ungdomsskole indbyder til filmfest!

Alle 7. og 8. klasser i Vordingborg Kommune inviteres til at deltage i skoleFILM16, Vordingborg Skolefilmfestival 2016.

De indsendte film vil blive bedømt af professionelle filmfolk, og der vil være priser til de bedste film fra både 7. og 8. klasse. Og bedste idé, fotografering og lydarbejde vil også blive præmieret.

Regler for deltagelse:

Alle film skal være instrueret af en elev, der går i 7. eller 8. klasse. Deltagende film kan være produceret på en elevs eget initiativ, men klasse og skole skal nævnes. Deltagende film kan være produceret som klasse- eller holdprojekter. En deltagende film må max vare 10 minutter.

Alle film skal overføres på et USB-stik og sendes til Filmfabrikken, Rødkildevej 9, 4780 Stege sammen med følgende oplysninger: Tilmelding af film senest den 15. september 2016 Vordingborg Skolefilmfestival 2016 afholdes onsdag den 12. oktober.

Tid og sted annonceres senere.

Råd og dåd:

Filmfabrikken kan hjælpe med råd og dåd og arrangerer gerne kurser for skoleklasser, som gerne vil opleve et kreativt filmforløb fra idéudvikling og manuskript til færdig film og premiere.

En skole kan indgå en samarbejdssamtale med Filmfabrikken og udfylde vedlagte blanket til Vordingborg Kommune. Men man kan også frygtløst kaste sig ud i filmprocessen og blot huske, at en film skal have en begyndelse, en midte og en slutning.

Kontaktperson: Judith Breuning 2576 2106 / mail@filmfabrikken.dk